Een injectie van licht en ruimte in deze herenwoning

Mechelen · Project V
Interieurkabinet lichtrijke verbouwing
Interieurkabinet verbouwing badkamer veel lichtinval
Interieurkabinet verbouwing afwerking tot in de details

De bovenverdieping van dit Mechelse herenhuis was toe aan een grondige renovatie. De kleine badkamer was afgeleefd, de slaapkamer keek uit op de trap en de nachthal was onbestaande: geen ideaal scenario voor een gezin met kinderen. Maar is het wel mogelijk om een bovenverdieping te verbouwen en op te delen zonder lichtinval te verliezen? De eigenaars vonden met Interieurkabinet de ideale verbouwpartner: ons ontwerpteam kon met glans het volledige project verzorgen. Laat je verbazen door het indrukwekkende lichtspel.

De sleutel-op-de-deur-formule sprak ons meteen aan, maar het was de goede smaak die ons overtuigde. Er werd geluisterd naar onze wensen en snel gereageerd als we vragen hadden. Puike opvolging!

Mathias & Olivia
project V
Interieurkabinet, privé woning Vaes, Mechelen
Lichte badkamer en slaapkamer met meer privacy - Mechelen -Interieurkabinet
202006 IK Vaes 20

Onverwachte, maar efficiënte ingrepen: daar houden we van bij de renovatie van een bovenverdieping. In dit Mechelse herenhuis kozen we voor enkele drastische, maar geslaagde keuzes. Zo draaiden we de trap tussen het gelijkvloers en de eerste verdieping van richting. Op die manier kwam er ruimte vrij om een apart toilet te plaatsen. Om toch veel daglicht binnen te trekken, kozen we voor glaspanelen in stalen frames als deur. Deze glaspanelen hebben verschillende afwerkingen: zo gaven we de jonge ouders niet alleen meer privacy, maar oogt het de bovenverdieping veel levendiger en plezanter. Een slaap- en badkamer verbouwen kan je huis dus een pak leuker maken!

Benieuwd hoe deze verbouwing echt in zijn werk ging?

Interieurkabinet, privé woning Vaes, Mechelen
Interieurkabinet, privé woning Vaes, Mechelen

Ontdek in ons webinar hoe je jouw woonwensen realiseert zonder stress en gedoe.