fbpx

Ga voor een woonplek waar het altijd heerlijk thuiskomen is.

Je hebt een woning die niet langer overeenkomt met de lifestyle die je voor ogen hebt. Kwaliteit is belangrijk voor je, net als licht en ruimte. Maar een complexe verbouwing die al je tijd en energie opslorpt, daar heb je geen zin in. We begrijpen jou helemaal!

Het kiezen van een verbouwmethode die past bij je manier van leven, bespaart je heel wat tijd en kopzorgen. Het is dan ook belangrijk dat je een aanpak kiest die voor jou het meest geschikt is.

Als fullservicebouwteam kunnen we je helpen om van jouw woning een heerlijke thuis te maken. Zonder stress over oplopende kosten en gemiste deadlines. Wil je meer weten over ons verbouwtraject-zonder-gedoe? Onze VerbouwCoach gaat graag met je in gesprek en bespreekt onder andere:

Interieurkabinet

hoe je het beste type verbouwpartner uitkiest.

welke woonfrustraties en woonwensen je hebt met behulp van onze Woning Wishlist. En selecteren we een ontwerper die met jou matcht, zodat je een fijne klik hebt.

hoe je niet moet wakker liggen van vakjargon en regelgevingen.

hoe je woonwensen realiteit worden, zonder dat je zelf aan oplossingen moet denken.

hoe je dagelijks leven, tijdens de verbouwingsperiode, toch kan doorgaan zoals gepland.

Onze VerbouwCoach helpt jou graag verder als je een huiseigenaar bent die in een fijne buurt woont en je niet wil verhuizen. Je droomt van een huis dat je op het lijf geschreven is en wil tot het gaatje gaan. Tijdens de verbouwperiode wil je volledig ontzorgd worden. Beantwoord alvast deze vragen om met onze VerbouwCoach in gesprek te kunnen gaan.

  • Ik ga vanzelfsprekend zorgvuldig om met je gegevens. Na je aanmelding voor het gratis adviesgesprek met onze verbouwcoach krijg je voortaan ook wekelijks gratis tips en inspiratie om je woning een upgrade te geven. Bekijk hier ons privacybeleid.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.