Leefruimte en badkamerverbouwing

Sint-Katelijne-Waver
2206 IK Sch SKW 17
2206 IK Sch SKW 20
2206 IK Sch SKW 22b

De bewoners van deze vrijstaande woning – twee vijftigers – hadden moeite de hobby/werkruimte te integreren bij de rest van het huis. Het meubilair was naar smaak maar vormde geen geheel. De aansluitende studio was moeilijk bereikbaar vanwege een niveauverschil van een meter, waardoor de connectie met de living nog meer bemoeilijkt werd.

Ze wilden graag de studio ombouwen naar een slaapkamer met badkamer en wc voor gasten. Ook was de wens meer berging te creëren en een chillplek voor hun kinderen te maken.

2206 IK Sch SKW 07
2206 IK Sch SKW 05b
2206 IK Sch SKW 09
2206 IK Sch SKW 23b

Een uitdaging die wij graag met beide handen aanpakten!

We creëerden een white room en een black room. In de white room (living) zorgden we voor ‘zwevend’ architecturaal maatwerk met een kast voor werk- en hobbyspullen. De ranke tafel en ornamentele verlichting sloten aan bij de structuurornamenten van het plafond. In de black room hielden we de verlichting en aankleding intiem.

Vanuit de keuken maakten we een connectie naar de bijkeuken, door beide ruimtes op hetzelfde niveau te brengen. In de studio plaatsten we ramen en een strakke gietvloer, evenals een kastenwand met de mogelijkheid hier later een kitchenette te plaatsen. Ook zorgden we voor een cozy wetroom met lavabo en douche en een slaapkamer met kastenwand voor optimale berging.

2206 IK Sch SKW 38
2206 IK Sch SKW 35

Ontdek in ons webinar hoe je jouw woonwensen realiseert zonder stress en gedoe.