verbouwpartner kiezen

Vraag een VerbouwBrainstormSessie aan en ontvang duidelijk verbouwadvies zonder urenlang zoeken

verbouwpartner kiezen

Vraag een Verbouw-BrainstormSessie aan en ontvang duidelijk verbouwadvies zonder urenlang zoeken

Ben je klaar om met een goed gevoel in een verbouwing te stappen

Kriebelt het om te verbouwen? Ben je al in de verkenningsfase gedoken? Misschien is het voor jou ook wel herkenbaar dat hoe meer je leest en informeert, hoe meer je overrompeld wordt.

Welke stappen moet je immers zetten? Met welke partijen werk je samen voor het type verbouwing dat je voor ogen hebt, hoeveel tijd neemt zo’n werf in beslag en wat gaat het allemaal kosten?

Als je je plan van aanpak niet helder krijgt, kan het allemaal overweldigend worden. En wanneer je voelt dat je niet stevig in je schoenen staat kan uitstel leiden tot afstel, met als gevolg dat je in een woonsituatie blijft hangen die niet meer bij je past.

Maar we hebben goed nieuws voor je! Wij houden van simpel. In plaats van uren spenderen aan allerlei soorten afspraken en het internet eindeloos afstruinen, bieden we je één kort gesprek. Een VerbouwBrainStormSessie van 15 minuten. Aan de andere kant van de lijn: onze VerbouwCoach, die van alle kanten expertise te bieden heeft.

Wat kan je verwachten?

Wij houden van helderheid en eerlijke communicatie. We zullen je daarom oprecht adviseren over welke verbouwmethode voor jou het meest geschikt is. Ook al is dat niet met ons. 😉

Hoe werkt het?

Vraag de sessie aan

Klik op de link hieronder om een tijdstip in te plannen dat jou uitkomt.

Ontmoet onze VerbouwCoach

Tijdens de 15 minuten durende VerbouwBrainstormSessie luisteren we naar jouw plannen en geven we je waardevolle inzichten.

Zet de eerste stap

Gebruik de adviezen om je verbouwing op de beste manier aan te pakken.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij kijken ernaar uit om je te helpen goede keuzes te maken!