Fullservice renovatieteam voor high-end renovaties.

Wij zijn Heidi van Sebroeck en Benoit van Orshoven, levens- én zakenpartners. Samen hebben wij meer dan 50 jaar ervaring in de bouwwereld.

Toen we nog als freelance projectleider werkten, kwamen we regelmatig in aanraking met verbouwingen waarbij allerlei beloftes aan de bouwheer niet werden waargemaakt. Facturatie van meerwerken, aannemers die minder kwalitatieve materialen gebruikten, maanden planningsuitloop. Het leek eerder regel dan uitzondering. Daarom richtten wij 15 jaar geleden InterieurKabinet op.

We nemen alles uit handen, van ontwerp tot uitvoering. Zodat drukke mensen die willen verbouwen, maar er noch de energie noch de tijd voor vinden, volledig worden ontzorgd. Ons doel is dat je zonder stress de verbouwperiode doorkomt. En niet wakker hoeft te liggen van slopende discussies of irritaties met verbouwpartners. We zorgen dat alles op rolletjes loopt, zodat jij ontspannen thuis kunt komen in je huis.

Inmiddels hebben we meer dan 500 projecten achter de rug en kunnen we stellig zeggen dat het kan. Een verbouwing zonder gedoe. Een verbouwing die binnen budget en planning wordt opgeleverd. Steeds opnieuw horen we dat mensen het waarderen om één aanspreekpunt te hebben. En niet zelf maandenlang achter verschillende bouwlui aan hoeven te zitten. Ook vinden ze het fijn dat we hen niet overdonderden met technisch jargon, en dat het dagelijkse leven tijdens de renovatie gewoon door kan gaan.

Wil je weten hoe een fullservice renovatieteam ook voor jou kan werken?

ONZE GARANTIES:

Geen verrassingen door de GEEN MEERWERK clausule in je aannemingscontract. En op gebied van doorlooptijd worden ook de nodige garanties voorzien door middel van onze boeteclausule.

Vanaf dag één werken de ontwerper en technische werfleider nauw met elkaar samen, zodat onnodige kosten en tijdverlies worden voorkomen.

Je dagelijkse leven kan tijdens de verbouwing gewoon doorgaan, omdat we door fasering rekening houden met de bewoners. 

Je persoonlijke woonwensen staan centraal en een ontwerper met wie je een klik hebt, werkt ze uit. 

Alle bouwloten worden door één partij uitgevoerd zodat doorlooptijd en werf efficiënt worden georganiseerd.