InterieurKabinet, fullservice renovatieteam voor high-end renovaties.

De grootste misvatting van mensen is dat renoveren duur, complex en tijdrovend is. We vinden het dan ook erg dat negatieve ervaringen met verbouwingen en renovaties mensen afschrikken. En ik weet dat dat gebeurt. Al meer dan 25 jaar zijn wij actief in de bouwwereld. Ik heb dus met eigen ogen gezien hoe particulieren de dupe worden van aannemers, loodgieters, tegelzetters en noem maar op, die de verantwoordelijkheid van zich afschuiven.

Dat is exact de reden waarom we besloten om een servicebouwbedrijf op te richten, waarbij we de kwaliteit, financiën en tijd van particulieren met een mooie woonwens respecteren. Benieuw naar onze aanpak? Onderstaande video deelt alvast onze bouwpassie.

We hebben ondertussen meer dan vierhonderd projecten achter de rug en wat we altijd opnieuw horen is dat mensen blij zijn dat ze één aanspreekpunt hebben en niet maandenlang hoeven te overleggen met verschillende mensen.

Ook waarderen ze het dat we hen niet overdonderen met technisch jargon. Dat we oog hebben voor kwaliteit en design en dat het dagelijkse leven gewoon kan doorgaan tijdens de verbouwing. En nog het belangrijkste: dat we ons aan de gemaakte afspraken houden als het gaat over financiën en tijdsplanning.  

Wil je weten hoe een fullservice renovatieteam ook voor jou kan werken?

ONZE GARANTIES:

Geen verrassingen door de GEEN MEERWERK clausule in je aannemingscontract. En op gebied van doorlooptijd worden ook de nodige garanties voorzien door middel van onze boeteclausule.

Vanaf dag één werken de ontwerper en technische werfleider nauw met elkaar samen, zodat onnodige kosten en tijdverlies worden voorkomen.

Je dagelijkse leven kan tijdens de verbouwing gewoon doorgaan, omdat we door fasering rekening houden met de bewoners. 

Je persoonlijke woonwensen staan centraal en een ontwerper met wie je een klik hebt, werkt ze uit. 

Alle bouwloten worden door één partij uitgevoerd zodat doorlooptijd en werf efficiënt worden georganiseerd.