Ons stappenplan

Een droomontwerp op maat in drie stappen. Van concept tot uitvoering. Van de eerste schets tot de laatste lik verf.

Zorgeloos verbouwen? Het kan. Interieurkabinet levert namelijk je droomproject af zonder dat je slaap moet verliezen. We begeleiden je volledige traject, hoe klein of groot ook en van ontwerp tot uitvoering. Steeds met je budget in het achterhoofd. Het eindresultaat is dan een perfect afgewerkt, persoonlijk en origineel interieur. En dat in slechts drie stappen.

Schets Stap 1

Stap 1: Kosteloos ontwerpconcept

Onze interieurarchitect zit gratis met je samen. Om je wensen te noteren, woondromen neer te pennen en jouw woning grondig te bekijken. Daarna schetsen we onze ideeën & creatief advies en evalueren dat interieurconcept samen op ons kantoor. Meteen de gelegenheid om kennis te maken met onze werkplek & team en te snuisteren tussen onze uitgebreide stalen. Fan van ons concept? Dan gaat onze calculator aan de slag en berekent ze voor jou de verbouwkost. Zaakvoerster Heidi zit daarna graag met jou samen onder een koffietje om je aannemingsofferte te finaliseren. Helemaal vrijblijvend!

  • Gratis interieurconcept
  • Uitgebreide stalencollectie op ons kantoor
  • Opmaak gedetailleerd verbouwbudget

Stap 2: Verbouwdossier

Overtuigd van ons interieurconcept en offerte voor de verbouwingswerken? Dan digitaliseren we eerst je concept in onze Vectorworks-software waarna we je favoriete materialen kunnen vastleggen. Die kiezen we samen uit met een bezoek aan onze vaste leveranciers en partners. Aan de hand van moodboards geven we dan zo de beoogde sfeer mee voor je interieur. Zo selecteren we dus onder meer je droomkeuken, de toestellen in je badkamer, de vloerafwerking… Dan maken we op basis hiervan ons uitvoeringsplan waarop bouwtechnische details en technieken staan aangeduid. Maar ook het maatwerk en verlichtingsplan als je daarvoor koos. Met dit plan op zak starten we dan met de opmaak van de werfplanning voor de derde stap: de uitvoering.

  • Persoonlijke begeleiding bij je materiaalkeuze
  • Gedetailleerde uitvoeringsplannen met bouwtechnische details
  • Werkvoorbereiding en werfplanning door ons aannemingsteam
Plan Stap 2

Stap 3: Start verbouwing

Van droomontwerp naar werkelijkheid: in deze stap voeren we je project uit tot in de puntjes. Hoe we die afwerking verzekeren? Met ervaren arbeiders en een projectleider die samen met jouw ontwerper je verbouwing op de voet volgen. Want op die manier zorgen we er dus voor dat het plan uit de vorige stappen technisch wordt uitgevoerd. Handig werken voor ons, maar zorgeloos verbouwen voor jou. In deze stap combineren we het beste van twee werelden: onze gebundelde expertise als aannemer én ontwerper. Tijdens deze stap staat jouw totaalconcept centraal en respecteren we de planning uit de tweede stap. En op het einde straalt onze liefde voor het vak door in de afwerking van jouw project. Bekijk wat we doen en wat we gedaan hebben!

  • Je hebt één vast aanspreekpunt voor al je vragen
  • We zijn als aannemer 10 jaar aansprakelijkheid voor je verbouwing
  • Je volledige verbouwing wordt door slechts een firma uitgevoerd
Samen de eerste stap zetten?

Verbouwkriebels? Geef ons een seintje en ons ontwerpteam neemt contact met je op voor een vrijblijvende afspraak.

Onze diensten