fbpx

Ons stappenplan

Een droomontwerp op maat in drie stappen. Van concept tot uitvoering. Van de eerste schets tot de laatste lik verf.

Zorgeloos verbouwen? Het kan. Interieurkabinet levert namelijk je droomproject af zonder dat je slaap moet verliezen. We begeleiden je volledige traject, hoe klein of groot ook en van ontwerp tot uitvoering. Steeds met je budget in het achterhoofd. Het eindresultaat is dan een perfect afgewerkt, persoonlijk en origineel interieur. En dat in slechts drie stappen.

Schets Stap 1

Stap 1

Voorontwerp

Onze interieurarchitect zit met je samen. Om je wensen te noteren, woondromen neer te pennen en te luisteren naar jouw verbouwproject. Daarna schetsen we onze ideeën & creatief advies en evalueren ons voorontwerp samen op kantoor. Meteen dus de gelegenheid om kennis te maken met onze werkplek & team en te snuisteren tussen onze uitgebreide stalencollectie. Fan van ons ontwerp? Dan gaat onze calculator aan de slag en berekenen we voor jou de verbouwkost. Met een heerlijke kop koffie finaliseren we daarna je aannemingsofferte.

  Inspirerende ideeën en creatief advies
  Uitgebreide stalencollectie op ons kantoor
  Opmaak gedetailleerd verbouwbudget

Stap 2

Verbouwdossier

Overtuigd van ons voorontwerp en offerte voor de verbouwingswerken? Dan zoeken we samen je favoriete materialen uit. Aan de hand van moodboards geven we de beoogde sfeer mee voor je interieur. Zo selecteren we onder meer je droomkeuken, de toestellen in je badkamer, de vloerafwerking… Op basis hiervan werken we het uitvoeringsplan uit waarop bouwtechnische details en technieken staan aangeduid – ook het maatwerk en verlichtingsplan als je daarvoor koos. Met dit plan op zak bepalen we vervolgens samen de gewenste startdatum en uitvoeringstermijn. Daarna is het de beurt aan de werkvoorbereiding/werfplanning.

  Persoonlijke begeleiding bij je materiaalkeuze
  Gedetailleerde uitvoeringsplannen met bouwtechnische details
  Werkvoorbereiding en werfplanning door ons aannemingsteam

Plan Stap 2

Stap 3

Start verbouwing

Van droomontwerp naar werkelijkheid: in deze stap voeren we je project tot in de puntjes uit. Hoe we die afwerking verzekeren? Met een ervaren projectleider die je verbouwing op de voet volgt. Want op die manier zorgen we er voor dat jouw plan technisch correct wordt uitgevoerd. We combineren zo het beste van twee werelden: onze gebundelde expertise als aannemer én ontwerper. Jouw totaalconcept staat centraal en de werfplanning wordt gerespecteerd. En op het einde straalt onze liefde voor het vak door in de afwerking van jouw project. Zorgeloos verbouwen. Bekijk wat we doen en wat we gedaan hebben!

  Je hebt één vast aanspreekpunt voor al je vragen
  We zijn als aannemer 10 jaar aansprakelijkheid voor je verbouwing
  Je volledige verbouwing wordt door slechts één firma uitgevoerd

Samen de eerste stap zetten?

Verbouwkriebels? Geef ons een seintje en ons ontwerpteam neemt contact met je op voor een afspraak.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Tien gratis interieurtips waarmee je zelf aan de slag kunt gaan!

Onze diensten