zorgeloos verbouwen.

Zorgeloos verbouwen? Het kan. Interieurkabinet levert je droomproject af zonder dat je slaap moet verliezen. We begeleiden jouw volledige interieurtraject, hoe klein of groot ook, van ontwerp tot uitvoering, rekening houdend met je budget. Het eindresultaat? een perfect afgewerkt, persoonlijk en origineel interieur!

stappenplan.

Verbouwen, een zwaar werk van lange adem? Helemaal niet! In slechts drie simpele stappen begeleiden we je door alle fases van het bouwproces zodat je zorgeloos van je renovatie kunt genieten. In een eerste stap komen we vrijblijvend bij jou thuis langs om nadien – ook vrijblijvend – een analyse van de verbouwkost van je eigendom op ons kantoor te bespreken. In een tweede stap zorgen we voor een ontwerp op maat of – als je al een ontwerp hebt – zorgen we dat alles voorbereid wordt voor de derde stap: de verbouwing. Lees meer over onze stappen hieronder, of download ons e-book hieronder (binnenkort beschikbaar)!

1. verbouwanalyse

Schrik om in zo’n financieel avontuur zoals een verbouwing te stappen omdat je de verbouwkost niet kunt inschatten? We helpen je er graag bij. In deze fase komt Kristel vrijblijvend bij jou thuis langs om je wensen te noteren, woondromen neer te pennen en je woning grondig te bekijken. Nadat ze dit heeft uitgewerkt zit zaakvoerster Heidi graag met je samen bij ons op kantoor om de analyse van de verbouwkost onder een koffietje met jou te overlopen. Helemaal vrijblijvend! Kan je niet doorheen de werkweek? Geen probleem, ook op zaterdag mag je gerust langskomen. Maak hier een afspraak of stuur ons een mailtje!

2. ontwerp op maat

We kunnen natuurlijk geen bakstenen metsen als er niets op papier staat, dus moet je eerst langs onze ontwerpafdeling passeren. Melissa, Kato, Ingeborg en Maarten zorgen voor een ontwerp op maat waarin ze rekening houden met je wensen en de technische aspecten van de verbouwing. Met dat verbouwplan (en een gedetailleerde meetstaat) kan je tenslotte terecht bij de derde stap van het verbouwproces: de eigenlijke renovatie. Ps: geen grootse verbouwplannen? Tussen onze drie verschillende ontwerpformules vind je zeker iets op maat van jouw project. Lees er hieronder meer over!

3. renovatie

Na de theorie volgt de praktijk. Projectleider Benoit en zijn team nemen je project over en voeren het tot in de puntjes uit – allemaal volgens de regels van de kunst. Tijdens de uitvoering krijg je regelmatig updates over de stand van de werken en kan je het tijdsverloop en budget opvolgen via de meetstaat die calculator Liesbet aanpast naarmate de werken vorderen. Het enige waar jij je over moet bekommeren? Het leegdrinken van de fles champagne die je na afloop krijgt 😉 Zorgeloos verbouwen dus!

totaalrenovatie.

Door onze mix als interieurarchitect en aannemer zorgen we dat alle fases van je bouw- of verbouwingsplannen naadloos in elkaar overlopen. Van eenvoudige klussen, tot de volledige renovatie van je appartement, woning of kantoor. We coördineren alle werkzaamheden en gaan van het afbreken tot de ruwbouw, alle technieken en de totale afwerking. Als geregistreerd aannemer zijn we tot slot wettelijk tien jaar aansprakelijk, zo krijg je nóg meer zekerheid! Enkele voorbeelden? Kijk hieronder!

aanbouw.

Een aanbouw is altijd een uitstekende oplossing voor als je je huidige woonoppervlak te beperkt vindt. Bovendien is het een absolute meerwaarde voor je woning! Je kan zo’n uitbreiding dan ook zorgeloos in onze handen overlaten, of je het ontwerp ervan ook door ons laat doen of zelf met een kant-en-klaar plan aanklopt. Als aannemer voeren we de verbouwing van je woonst tot in de puntjes uit, met de meest moderne technieken en steeds aandacht voor je budget en wensen.

badkamer.

Geen totaalrenovatie nodig maar wil je wel één ruimte in je woning aanpakken? Absoluut geen probleem! Ons ontwerp- en verbouwteam gaan met even veel goesting in de weer voor je project. Als je je badkamer in een fris jasje wil steken zorgen we in een sneltempo voor alle technieken en sanitair, zonder in te boeten op kwaliteit. Op die manier kan je weer zo snel mogelijk én zorgeloos van een ontspannende douche genieten.

keukeninrichting.

Je keuken renoveren maar zie je dat zelf niet zo goed zitten? Wij wel! Zelfs al is je ruimte beperkt – of net gigantisch groot – dan zorgen we toch voor de meest logische indeling en inrichting van je ruimte. Als aannemer voorzien we je keuken van de meest moderne technieken en uitrusting en verbouwen we hem om tot de keuken van je dromen. Groot budget of wil je ‘m zo goedkoop mogelijk houden? We houden er rekening mee, ook in een mogelijke ontwerpfase.

zolder.

De tijd dat we zolders volstouwden met al onze prularia ligt eindelijk achter ons: deze bovenkamers zijn een volwaardig onderdeel van het huis en worden tegenwoordig gebruikt voor speelkamers, bureaus en slaapkamers. Ook die van jou nemen we met plezier onder handen, zelfs als je hele dak vernieuwd moet worden. Kom eens langs om na te gaan wat de mogelijkheden zijn!

realisaties.

Bij Interieurkabinet kan je aankloppen voor een totaalconcept van al je ruimtes, maar evenzeer voor de indeling van een bepaalde ruimte. Inspiratie opdoen en zien wat we kennen en kunnen? Dan is een kijkje bij onze realisaties zeker de moeite. We sturen geregeld onze fotograaf langs bij opgeleverde projecten, misschien komt hij binnenkort wel bij jouw gerenoveerde woning over de vloer?

contact.

Verbouwplannen in je hoofd of wil je eens zien wat we voor je budget kunnen betekenen? Stuur een mailtje naar ons team in Mechelen en wij zorgen dat je bij de juiste persoon terechtkomt. Stuur ons hier een mailtje of vul het contactformulier in.

Adres

Drabstraat 10 – 2800 Mechelen

Kom je met de auto? Sla dan vanaf de ring rond Mechelen de Sint-Katelijnestraat in. Sla daarna af in de A.B.-straat om zo op de Melaan uit te komen. Volg het water en steek op het einde ervan links de brug over. Aan de grote witte poort links (ter hoogte van de brievenbussen) hangt onze bel. Bel gerust aan zodat we je naar onze parking kunnen begeleiden 🙂

Telefoonnummer

015 42 12 00

Emailadres

mechelen@interieurkabinet.be

mail het verbouwteam!WoonwinkelAanneming

Shopping Cart

  • No products in the cart.