Gezocht: meester in magazijnmysteries

Wie zijn wij eigenlijk? 

Op een steenworp van de Vismarkt en Sint-Romboutskathedraal ligt het Mechelse InterieurKabinet.

Tussen de designmeubelen, ontwerptekeningen en het zoet voor bij de koffie, maakt een gepassioneerd team van ontwerpers en (interieur)architecten de wereld graag elke dag een beetje mooier.

InterieurKabinet werd 15 jaar geleden opgericht door Heidi van Sebroeck en Benoit van Orshoven. Hun doel is om renovaties te verzorgen zonder gedoe en stress voor de huiseigenaar. Een team van vakexperts neemt alles uit handen, van ontwerp tot oplevering, zodat drukke mensen volledig ontzorgd worden en uiteindelijk ontspannen thuis kunnen komen.

Op de Wie zijn wij-pagina kom je meer te weten over ons en krijg je alvast een indruk van ons mooie kantoor! 

Voor wie is deze vacature?

Ben jij op zoek naar een dynamische rol waarin je een essentiële rol speelt in ons team? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde (Junior) magazijnier om ons groeiende team te versterken. In deze functie krijg je de kans om je organisatorische vaardigheden te benutten en bij te dragen aan een efficiënte werking van ons magazijn.

Kantoren Interieurkabinet Mechelen

Hoe ziet een gemiddelde dag er voor jou uit?

Je bent van nature een vroege vogel. Staat als eerste paraat op het magazijn om de wagens voor de arbeiders te bevoorraden.

Je weet welke werven lopende zijn en bent op hoogte van de planning, zodat je kan zorgen dat de arbeiders de nodige spullen hebben.

Na opstart met het team, ga je aan de slag met de ontvangst en verwerking van inkomende goederen. Je controleert deze op kwaliteit en kwantiteit en of eigen voorraad is of voor een bestaand werf.

Je houdt van orde en netheid, zelfs in het magazijn. Je zet een administratie op en zorgt dat alles genoteerd en gesorteerd is. Deze administatie houd je nauwkeurig bij.

Je draagt zorg voor al het materieel. Jij weet precies wat waar is, zorgt voor het onderhoud en als je collega’s iets te kort komen op de werf, draag jij zorg dat je het aflevert of afgeleverd wordt. Jij weet hierin de juiste beslissingen te nemen: ‘moet het vandaag of kan het morgenochtend, wat is de juiste route?, etc…’.

Je ben handig en kan kleine reparaties aan het materieel zelf uitvoeren.

Je hebt oog voor detail en meld eventuele afwijkingen direct aan je leidinggevende.

Wie ben jij?

 • Je bent van nature een vroege vogel en bekend met de bouwsector.
 • Je steekt graag je handen uit de mouwen, bent pro-actief.
 • Je kan zelfstandig en autonoom werken. Denkt altijd een stap vooruit, zodat je niet voor verassingen komt te staan. Indien dat wel het geval is, ben je flexibel genoeg om hiermee om te gaan en een oplossing te bedenken.
 • Je vindt het niet erg om veelal alleen in het magazijn te zijn.
 • Je draagt veiligheid hoog in het vaandel en bent op de hoogte van de veiligheidsregels.
 • We hechten belang aan oog voor kwaliteit, nauwkeurig werken en vlot communiceren. Minstens even belangrijk is humor en een goed humeur.
 • Het is een pré als je al in het bezit bent van een heftruck-attest.

Wat hebben wij te bieden? 

Interieurkabinet
 • Een voltijdse functie met vast maandelijks loon naar jouw ervaring, volgens bouwbarema.
 • Een contract voor onbepaalde duur.
 • Maaltijdcheques à 7 euro/gewerkte dag, ecocheques à 250/jaar.
 • Een smartphone met abonnement welke ook privé gebruikt mag worden.
 • 20 dagen vakantie en 12 ADV dagen, waarvan 6 zelf in te vullen.
 • Toegang tot opleidingsmogelijkheden.
 • Mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen binnen een groeiend bedrijf.
 • Een leuk team met enthousiaste collega’s. Een informele en familiaire sfeer. Af en toe een drink na de uren, foute muziek. Een fijne bende om bij te horen!

Aarzel niet en solliciteer!

Heb je eerst nog enkel vragen of is er iets niet duidelijk? Twijfel niet om contact met ons op te nemen via jobs@interieurkabinet.be