fbpx

Maak kennis met ons fullservicebouwteam!

Hoe kan het dat sommige huiseigenaars moeiteloos van hun woning een droomhuis hebben kunnen maken, zonder dat ze vervelende discussies hoefden te voeren met aannemers en interieurontwerpers? Of zonder dat ze maanden kampeerden in hun eigen huis tijdens de werken?

Ontdek hoe je met ons stappenplan, van jouw huidige woning, een heerlijk droomhuis maakt. Zonder dat het je hoofdpijn en slapeloze nachten oplevert.

Interieurkabinet

DE EERSTE STAP IS HET ADVIESGESPREK.

Het doel van ons adviesgesprek is om je woonsituatie te leren kennen én voor een fijne match met een van onze ontwerpers te zorgen. Onze VerbouwCoach zal met behulp van De Woning Wishlist alle woonfrustraties en -wensen op tafel krijgen. Want vaak wordt er te veel met het visuele plaatje rekening gehouden, met wat de trend is op dat moment, in plaats van echt goed te kijken naar wat wij De WoonFlow noemen, hoe je wilt leven in je huis.

En door je beter te leren kennen, kunnen we een ontwerper selecteren die ervaring heeft met jouw woonwensen, die bij je past. In plaats van dat er een willekeurige ontwerper aan de slag gaat, waarbij je moet afwachten of er een klik is.

DE TWEEDE STAP IS DE VERBOUWRAAD.

We maken in deze fase een voorontwerp, waarin duidelijk wordt wat mooier, slimmer, ruimer en lichter kan:

Hoe je kamers, gangen en verloren hoeken verbindt, zodat je meer ruimte krijgt en je elk gezinslid zijn/haar me-time plek kan gunnen

We ontdekken samen welke materialen en kleuren bij je passen zodat je woning je op het lijf geschreven is en je dat boetiek-hotel-vakantiegevoel ook thuis beleeft

In plaats van een budgettaire en logistiek nachtmerrie, beiden we tools en inzichten om je wensen zonder onnodige stress en kosten te realiseren.

Hoe je met slimme maatkasten en bergruimte rust in je hoofd én je gezinsleven krijgt

We laten je woning letterlijk en figuurlijk het licht zien, waardoor je winter én zomer dat fijne binnen-buitengevoel hebt

In plaats van geen plek voor een nieuwe hobby, thuiswerken of kids die een kamer moeten delen, heb je een woning die zich schikt naar jouw toekomstplannen

Een extra troef.

Tijdens deze ontwerpfase is het essentieel dat de technische en esthetische kant van jouw verbouwing vanaf dag één op elkaar worden afgestemd. Daardoor zal het ontwerp altijd technisch haalbaar zijn en voorkom je dat er tijdens de uitvoering ongewenste verrassingen zijn. Want vaak worden de technische vakmensen er pas bij betrokken als het aannemingscontract al getekend is, waardoor fouten in het ontwerp niet op tijd worden getackeld en er later meerwerken kunnen ontstaan. 

Wat wij doen, is zorgen voor een werfleider die al vanaf de eerste dag aan de slag gaat mét het ontwerpteam, zodat we onnodige kosten en tijdverlies voorkomen. En dit mag je letterlijk nemen! Je zult bij ons ook geen verrassingen in de kleine lettertjes tegenkomen. Sterker nog, meerwerk komt niet voor in ons woordenboek. en om je helemaal gerust te stellen nemen we in het aannemingscontract op dat wij een boete betalen als we de deadline niet halen. 

Interieurkabinet

DE DERDE STAP IS DE UITVOERING.

Het belangrijkste hierbij is dat de doorlooptijd zo kort mogelijk wordt gehouden. Wat hier vaak misgaat is een versnippering in taken tussen verschillende partijen. Waardoor je  onderbrekingen krijgt in je verbouwing, mogelijk ook misverstanden en discussies tussen de verschillende vakmannen. Dat kost veel tijd en energie en kan zelfs vertragingen met zich meebrengen. Door alles in één hand aan te bieden worden alle bouwloten op elkaar afgestemd, zodat de doorlooptijd van je project zo efficiënt mogelijk wordt georganiseerd.

Daarenboven wil je ook weten wanneer én in welke volgorde de werken gebeuren, zodat je dagelijkse leven tijdens de renovatieperiode gewoon kan doorgaan. Wat hier vaak misgaat, is dat de planning in het voordeel van de aannemer wordt opgesteld. InterieurKabinet bepaalt samen met de klant de fasering, zodat je nog op adem kunt komen in je eigen huis.

Kantoren Interieurkabinet Mechelen

EN TOT SLOT ONZE FINISHING TOUCH.

Wil je de puntjes op de i zetten na je renovatie? Dan helpt Interieurkabinet je ook graag met de aankleding van je woning. Zo ondersteunen we je bij het uitkiezen van nieuwe meubels, bepalen we hoe deze passen bij je eigen meubilair, en kan je ook voor je stof- en kleurkeuze bij ons terecht. In een handomdraai toveren we jouw woning om tot een échte happy home!

Een greep uit ons aanbod van Belgische en buitenlandse meubelmerken: Moome, Muuto, Hay, andTradition, Fermliving, Punt, Pastoe, String.

Altijd heerlijk thuiskomen, ga ervoor!

Als dit je aanspreekt, dan kijken we ernaar uit om vrijblijvend met je in gesprek te gaan. Klik op onderstaande knop  en doe je aanvraag voor een sessie met onze VerbouwCoach.

ONZE GARANTIES:

Geen verrassingen door de GEEN MEERWERK clausule in je aannemingscontract. En op gebied van doorlooptijd worden ook de nodige garanties voorzien door middel van onze boeteclausule.

Vanaf dag één werken de ontwerper en technische werfleider nauw met elkaar samen, zodat onnodige kosten en tijdverlies worden voorkomen.

Je dagelijkse leven kan tijdens de verbouwing gewoon doorgaan, omdat we door fasering rekening houden met de bewoners. 

Je persoonlijke woonwensen staan centraal en een ontwerper met wie je een klik hebt, werkt ze uit.