fbpx

stap 1aanneming en ontwerp gaan hand in hand

Wil je een concreet beeld krijgen van je verbouwing? Onze interieurarchitect én werfleider komen beiden bij je langs zodat we je woondroom niet enkel esthetisch maar ook technisch bekijken. We vinden het namelijk belangrijk dat we al vanaf het begin kunnen bijsturen: niemand heeft achteraf graag misverstanden of aanpassingen waar je niet om gevraagd hebt. Ons motto is dan ook beter voorkomen dan genezen 😉

Gaat het over een ingrijpende verbouwing? Dan doen wij graag een bijkomend onderzoek tijdens deze afspraak. Zo voeren wij alvast de nodige proefboringen uit – uiteraard in overleg – omdat er veel informatie over je woning verborgen zit achter afwerkingslagen. Dient je woning louter gepimpt te worden? Dan kunnen wij met het blote oog ook al heel wat te weten komen, no worries.

Aan onze tekentafel creëren we vervolgens een ruimtelijk plan waar esthetiek en techniek hand in hand gaan. De voorbespreking van onze verbouwCoach helpt ons alvast op weg om met je woonwensen aan de slag te gaan.  Tijdens een vervolggesprek op kantoor lichten we die ontwerpplannen toe. Meteen de gelegenheid om kennis te maken met onze werkplek & het team en te snuisteren tussen onze uitgebreide stalencollectie.

Ben je mee met ons voorontwerp? Onze calculator maakt een overzicht van alle uitvoeringsposten en geeft graag de nodige toelichting bij ons plan van aanpak (mét een lekker kopje koffie erbij). Zie je het helemaal zitten? Wij stellen graag een aannemingsovereenkomst op en vliegen er in!

Wanneer een ingrijpende aanpak van je woningstructuur gewenst is, bevelen we bij het voorontwerp ook een ingenieursadvies aan. Zo kunnen we ook alle stabiliteitswerken inschatten en begroten. Meer info hierover kan je bekomen van onze werfleider tijdens jullie afspraakmoment.

investeer in een verbouwRaad en ontvang:
bouwtechnisch advies
verbouwplan op maat
presentatie op kantoor met voorstel afwerkingen
overzicht uitvoeringsposten
verbouwRaad Medium

€1000
incl. btw

één ruimte

verbouwRaad Large

€1500
incl. btw

één bouwlaag

verbouwRaad XL

€5000
incl. btw

meerdere bouwlagen

Supplement voor de opmaak van plannen van je huis (als je er niet over beschikt):
+150 euro (Medium), +250 euro (Large), +500 euro (XL)