fbpx

Jouw happy home zonder onnodige verbouwstress?

Je kinderen zitten te spelen in plaats van zich aan te kleden. Je hond moet nog uitgelaten worden en op dat moment belt een vriendin in tranen op met een nood situatie. En dat terwijl je eigenlijk bijna de deur uit moet om op tijd de kinderen weg te brengen naar school en naar je werk te gaan.

Je partner is al de deur uit (hij had de douche als eerste ingepalmd), dus je staat er alleen voor. Je collega heeft ondertussen een WhatsApp gestuurd ‘of je zeker niet vergeet je kwartaal rapport voor de middag te mailen’. Je werpt een blik op de woonkamer en ergert je aan het rond slingerend speelgoed. Je voelt je opgejaagd en zit met schuldgevoelens…

Nee we bieden geen time management of stress coaching :-). Maar we hebben alvast één belangrijk motto voor jou: zorg dat je huis een plek is om thuis te komen, waar je tot rust kan komen.

10 tips om van je huis een echte thuis te maken - Licht en bergruimte - Interieurkabinet

We horen vaak van klanten dat hun woning eerder een stress lifter is dan een ‘kalmeer-middel’. Te weinig opbergruimte geeft zoekstress, donkere ruimtes nodigen niet uit om even onderuit te zakken. Social media foto’s confronteren je met toastende vrienden die genieten van hun tuinkamer terwijl jij met veel moeite een blik werpt op je afgeleefd koertje…

Maak een einde aan zoekstress. Geef spullen een vaste plek door voldoende en praktische bergruimte te voorzien. Een nieuwe ruimtelijk indeling doet wonderen: je huis is ruimer dan je denkt!  Mits een goed reorganisatie biedt elke woning wel mogelijkheden voor me-time. Stel je woonkamer voor als ‘a room with a view’: voldoende licht en connectie met je tuin/planten is een belangrijke ontstresser.

Overtuigt dat het anders moet maar geeft de gedachte alleen al aan een maandenlange verbouwing een knoop in je maag? 

Omdat onze verbouwcoach graag voldoende tijd vrijmaakt voor klanten, plannen wij een beperkt aantal afspraken per maand. Wees er snel bij!