fbpx

Gezonde make-over voor dokterspraktijk

Onze-Lieve-Vrouw-Waver · Dokterspraktijk
renovatie onthaal dokterspraktijk interieurkabinet
renovatie wachtzaal dokterspraktijk interieurkabinet
renovatie kabinet dokterspraktijk interieurkabinet

Zo fris als een hoentje…

Voor de renovatie van een dokterspraktijk ging ons interieurteam een hele uitdaging tegemoet. De patiënten zaten te dicht op elkaar in een grauwe, donkere wachtkamer: verre van bevorderlijk voor de gezondheid dus! De oplossing van Interieurkabinet kwam er in de vorm van een aanbouw met grote glaspartij. Dat zou eindelijk die hoognodige injectie aan ruimte en licht bieden! Ons aannemingsteam installeerde alle technieken en hield rekening met de noden van de verschillende dokterskabinetten.

Als in een centraal zenuwcentrum zijn alle spreekkamers verbonden met de nieuwe, ruime wachtzaal. De inkom met uitnodigende glaspartij vormt de thuisbasis van de receptie en stelt dankzij de gemoedelijke kleuren al meteen gerust. Dankzij de aanbouw kreeg deze dokterspraktijk er meer dan enkel licht en ruimte bij: het werd eindelijk die warme, zorgzame plaats waar iedere patiënt zich welkom voelt!

Dokterspraktijk foto 4
renovatie kabinet dokterspraktijk interieurkabinet
renovatie dokterspraktijk interieurkabinet
Dokterspraktijk foto 1