Volg hier de Online info-sessie ‘Het Geheim Van Een Verbouwing Zonder Stress En Teleurstelling’

Verbouwing van de hal en werkplek in Mechelen

“Na een slechte ervaring met verbouwen zochten we nu een partij en ontwerp en uitvoering kon doen. InterieurKabinet hield zich aan de afspraken en maakte de all-in formule meer dan waar. Ook foutieve afwerkingen uit het verleden werden aangekaart en waar nodig opgelost.”
Locatie: Mechelen
Soort project: Hal en werkplek
Jaar van uitvoering: 2022
Type: Rijwoning

Met net een verbouwing achter de rug was deze woning helaas toch nog niet compleet. Wat miste was opbergruimte, en een aangename werkplek waar iedere cm een doel heeft.

Nu kan er bij binnenkomst al meteen gebruik gemaakt worden van de extra opbergruimte. Er zijn wandkasten toegevoegd met een mand voor ieder gezinslid. Daarnaast heeft de wand onder de trap klapzitjes zodat daar makkelijk de schoenen gewisseld kunnen worden, en deze wand heeft een onzichtbare deur naar de kelder.

In de werkruimte is er meteen een kastenwand, inclusief doorgangsdeur toegevoegd. Deze deur draait in de dikte van de wand zodanig dat er geen conflict is bij opening. Verder zijn de vloeren vervangen door een strakke lino vloer om eenheid te maken en de voormalige vloerverschillen te overbruggen.

Het resultaat

Van gebrek aan opbergruimte naar wandkasten met een mand voor ieder gezinslid. Van een onaangename werkplek naar een volwaardig kantoor met een strakke lino vloer. Van een ‘incompleet’ gevoel naar een logische overlap tussen de ruimtes.