Volg hier de Online info-sessie ‘Het Geheim Van Een Verbouwing Zonder Stress En Teleurstelling’

Strak pand voor creatieve professionals

“Het feit dat InterieurKabinet alles in huis heeft, van idee tot realisatie, is een absolute troef. Er wordt echt tijd gemaakt voor de klant!”
Locatie: Mechelen
Soort project: Totaalrenovatie
Jaar van uitvoering: 2019
Type: Kantoor

Onze vrienden van Becoming waren al een tijdje op zoek naar een nieuw pand voor hun content agency. Aangezien de meeste medewerkers uit de regio waren, viel hun oog op een mooi project aan de Winketkaai. Dat pand zou oorspronkelijk verbouwd worden tot massagesalon, maar die plannen vielen – gelukkig – in het water. Er boden zich dus plots opportuniteiten!

Het casco pand was niet veel meer dan een ruwbouw: ramen waren er, een vloer ontbrak. Voor het ontwerp en de verbouwing klopte eigenaar Sam aan bij Interieurkabinet. Hij had een Urban Jungle-setting in zijn hoofd: we moesten dus veel aandacht besteden aan beton, hout en planten. Onze ontwerpers schetsten een frisse kantoorruimte uit in de interessante L-vorm: dit eerste ontwerp kon al meteen op applaus rekenen. Door bij deze renovatie met open modules te werken, elimineerden we de typische, saaie eilanden. Bovendien bood dat veel opties om bij een toekomstige uitbreiding van het kantoor op de bestaande modules verder uit te bouwen.

Na een plaatsbezoek waarbij de materialen werden gekozen, nam ons aannemingsteam de opdracht over.  Het resultaat? Een tot in de puntjes uitgevoerde opdracht en een indrukwekkende werkplek voor de creatieve geesten van Becoming!

Het resultaat

Van ruwbouw naar urban jungle-setting. Van saaie kantooreilanden naar open modules. Van gedateerd naar een frisse, moderne uitstraling.