Volg hier de Online info-sessie ‘Het Geheim Van Een Verbouwing Zonder Stress En Teleurstelling’

Een zolder om in te leven

“Elk kind heeft nu zijn eigen fijne plekje, terwijl er aan opbergmogelijkheden en stijl niets verloren gaat.”
Locatie: Mechelen
Soort project: Zolderrenovatie
Jaar van uitvoering: 2019
Type: Rijwoning

Te weinig opbergruimte en het ontbreken van een volwaardige kinderkamer voor drie kinderen was nefast voor het fantastische karakter van deze zolderverdieping. Het prachtig gebinte kwam amper tot zijn recht door de overvloed aan kasten.

Ons team van interieurarchitecten reikte heel wat creatieve ideeën aan om deze zolder te verbouwen. We kozen ervoor om voldoende kastruimte terug te centraliseren in de gang, zodat er in de aparte kamers meer ruimte ontstaat. Bovendien kwamen we met prachtige zwarte frames op de proppen die de bovenverdieping scheiden van de rest van de woning. We zorgden uiteraard dat deze stijlvolle oplossing naadloos overvloeit in de kastenruimte.

Ons team van ontwerpers baseerde zich op handig maatwerk voor de ingenieuze kastruimte in de gang. De fraaie trap vertrekt tussen deze kasten en gaat daarna over in de bovenverdieping. Op die manier trekken we de stijl door en wordt alles één geheel. De zolderruimte werd daarnaast in drieën gedeeld. Door het prachtige gebinte te bewaren, kunnen de kinderen elk genieten van een karaktervolle kamer. Met deze zolderrenovatie werd niet alleen de ruimte optimaal benut, maar maakten we van dit verdiep een echte eyecatcher. Zie je jezelf al met zo’n zalige bovenverdieping? Geen uitdaging is te groot voor ons aannemingsteam!

Het resultaat

Van een overvloed aan kasten naar karaktervolle kamers. Van een rommelige uitstraling naar één geheel. Van een weggemoffelde ruimte naar een echte eyecatcher.