Waarom wij elke dag uit ons bed komen?

Wij vinden het erg dat negatieve ervaringen met verbouwingen en renovaties mensen afschrikken om met hun woonwensen aan de slag te gaan. Particulieren die de dupe worden van aannemers, loodgieters, tegelzetters,… die de verantwoordelijkheid van zich afschuiven. Bouwspecialisten en vakmannen die zich verschuilen achter kleine lettertjes in hun contracten. En dat betekent voor de verbouwer meerwerk en/of maanden langer kamperen in hun eigen huis.

Dat is exact de reden waarom Heidi en Benoit, 12 jaar geleden, besloten om InterieurKabinet op te richten: een fullservicebouwbedrijf voor high-end renovaties. Waarbij we de kwaliteit, financiën en tijd van particulieren met een mooie woonwens respecteren en de nodige garanties op tafel leggen.

Maar laten we een kat een kat noemen, er is ook nog een andere reden om ’s ochtends uit ons bed te springen. Af en toe zijn we ook gewoon een zootje ongeregeld dat houdt van sfeervolle apero’s, met de nodige droge moppen en legendarische uitspraken.

Wil je ons beter leren kennen? Via onderstaande video kom je heel wat meer te weten. Zo kan je ook stiekem al wat kwijlen op ons fantastisch mooi kantoor 😉