verbouwprojecten.
drabstraat 10 – 2800 mechelen

Contact

015 42 12 00
mechelen@interieurkabinet.be

Openingsuren

maandag tem vrijdag
09u00 - 17u00

Bezoek ons!

drabstraat 10
2800 mechelen

zorgeloos verbouwen.

Zorgeloos verbouwen? Het kan. Interieurkabinet levert je droomproject af zonder dat je slaap moet verliezen. We begeleiden jouw volledige interieurtraject, hoe klein of groot ook, van ontwerp tot uitvoering, rekening houdend met je budget. Of het beperkt zich tot advies als aannemer of architect. Het eindresultaat? een perfect afgewerkt, persoonlijk en origineel interieur!

Kennismaking en meetstaat

Denk je eraan heel je woning te strippen en terug op te bouwen? Of stoot je je tenen aan een enkele muur en wil je die gesloopt zien? Dan zit je bij ons goed, want ons team bestaat uit project- en werfleiders die over de technische knowhow beschikken de goesting om je project helemaal uit te voeren. We kunnen werken met bestaande plannen van derden, maar als je je ontwerp door de handen van onze interieurarchitect hebt laten gaan kennen we je ruimtes natuurlijk al 😉 Vanaf dan kunnen we meteen aan de slag met de volgende stap: de planning!

Planning

Met een duidelijk overzicht op zak van hoeveel het je zal kosten, is het vooral belangrijk om te weten wanneer de werken klaar zullen zijn. De agenda’s worden samen gelegd en samen met onze werfleider kies je een datum uit waarop je eindelijk van je nieuw interieur zult kunnen genieten.

Uitvoeringsfase

We stropen de mouwen op – behalve als het winter is natuurlijk – en beginnen met je verbouwing! Onze arbeiders voeren het ontwerpplan tot in de puntjes uit, onze werfleiders zien er op toe dat diezelfde puntjes er perfect uitzien. Je krijgt geregeld updates over de stand van zaken – of kom zelf eens kijken tijdens de werken! – en je hebt steeds een vast aanspreekpunt zodat je altijd ergens terechtkunt als je vragen hebt.

Oplevering

D-day is aangebroken, je nieuwe interieur is klaar! Maar daarmee is het werk nog niet gedaan: tijdens de oplevering krijg je – naast een kleine attentie – nog een evaluatieformulier waarop je kan aanduiden hoe zorgeloos je de aanneming hebt beleeft. Kwestie dat we als aannemer nóg efficiënter kunnen werken naar de toekomst toe 😉

totaalrenovatie.

Door onze mix als interieurarchitect en aannemer zorgen we dat alle fases van je bouw- of verbouwingsplannen naadloos in elkaar overlopen. Van eenvoudige klussen, tot de volledige renovatie van je appartement, woning of kantoor. We coördineren alle werkzaamheden en gaan van het afbreken tot de ruwbouw, alle technieken en de totale afwerking. Als geregistreerd aannemer zijn we tot slot wettelijk tien jaar aansprakelijk, zo krijg je nóg meer zekerheid! Enkele voorbeelden? Kijk hieronder!

maatwerk.

Vind je niet de juiste kast die bij je interieur past of is je TV-ruimte te beperkt om er een losstaand meubel neer te poten? Dan is maatwerk misschien wel de oplossing. Onze ontwerpteam tekent je kast of meubel op maat uit, ons verbouwteam komt ze helemaal installeren. Van tv- en kleerkasten tot trappen met verscholen opberglades, we kennen het en we kunnen het. Zelfs voor een beperkt budget en steeds met een piekfijne afwerking.

aanbouw.

Een aanbouw is altijd een uitstekende oplossing voor als je je huidige woonoppervlak te beperkt vindt. Bovendien is het een absolute meerwaarde voor je woning! Je kan zo’n uitbreiding dan ook zorgeloos in onze handen overlaten, of je het ontwerp ervan ook door ons laat doen of zelf met een kant-en-klaar plan aanklopt. Als aannemer voeren we de verbouwing van je woonst tot in de puntjes uit, met de meest moderne technieken en steeds aandacht voor je budget en wensen.

badkamer.

Geen totaalrenovatie nodig maar wil je wel één ruimte in je woning aanpakken? Absoluut geen probleem! Ons ontwerp- en verbouwteam gaan met even veel goesting in de weer voor je project. Als je je badkamer in een fris jasje wil steken zorgen we in een sneltempo voor alle technieken en sanitair, zonder in te boeten op kwaliteit. Op die manier kan je weer zo snel mogelijk én zorgeloos van een ontspannende douche genieten.

keukeninrichting.

Je keuken renoveren maar zie je dat zelf niet zo goed zitten? Wij wel! Zelfs al is je ruimte beperkt – of net gigantisch groot – dan zorgen we toch voor de meest logische indeling en inrichting van je ruimte. Als aannemer voorzien we je keuken van de meest moderne technieken en uitrusting en verbouwen we hem om tot de keuken van je dromen. Groot budget of wil je ‘m zo goedkoop mogelijk houden? We houden er rekening mee, ook in een mogelijke ontwerpfase.

realisaties.

Of je nu aan een totaalrenovatie denkt of de inrichting van een bepaalde kamer, je bent bij Interieurkabinet sowieso aan het juiste adres. Wil je wat meer inspiratie opdoen en zien wat we aankunnen? Bekijk dan via de knop hieronder al onze realisaties. We werken geregeld projecten af en sturen dan onze fotograaf eens langs. Onze realisaties worden dus regelmatig geüpdatet misschien binnenkort wel met jouw verbouwproject?

contact.

Verbouwplannen in je hoofd, vragen over een kast op maat of wil je eens zien wat we voor je budget kunnen betekenen? Stuur een mailtje naar ons team in Mechelen en wij zorgen dat je bij de juiste persoon terechtkomt. Stuur ons hier een mailtje of vul het contactformulier in.

Adres

Drabstraat 10 – 2800 Mechelen

Kom je met de auto? Sla dan vanaf de ring rond Mechelen de Sint-Katelijnestraat in. Sla daarna af in de A.B.-straat om zo op de Melaan uit te komen. Volg het water en steek op het einde ervan links de brug over. Aan de grote witte poort links (ter hoogte van de brievenbussen) hangt onze bel. Bel gerust aan zodat we je naar onze parking kunnen begeleiden 🙂

Telefoonnummer

015 42 12 00

Emailadres

mechelen@interieurkabinet.be

mail het verbouwteam!
Shopping Cart

  • No products in the cart.