Verbouwing

Wij leveren je ‘A’ of gaan tot ‘Z’

Interieurkabinet ziet het groots… of juist heel klein. Het begeleidt jouw volledige interieurtraject – van ontwerp tot uitvoering. Of het beperkt zich tot advies als aannemer of architect. Waarvoor je ook bij Interieurkabinet aanklopt, het eindresultaat is telkens een perfect afgewerkt, persoonlijk en origineel interieur.

Hoe gaan we te werk?
Kennismaking & meetstaat

Denk je eraan heel je woning te strippen en terug op te bouwen? Of stoot je je tenen aan een enkele muur en wil je die gesloopt zien? Dan zit je bij ons goed. Onze project- en werfleiders komen ter plaatse kijken wat er allemaal uitgevoerd moet worden en maken op basis daarvan – en met je budget in het achterhoofd – een gedetailleerde meetstaat/offerte op. Of heb je je ontwerp door de handen van onze interieurarchitect laten gaan? Dan kennen we je ruimtes al en kunnen we meteen aan de slag met de volgende stap: de planning!

Planning

Met een duidelijk overzicht op zak van hoeveel het je zal kosten, is het vooral belangrijk om te weten wanneer de werken klaar zullen zijn. De agenda’s worden samen gelegd en samen met onze werfleider kies je een datum uit waarop je eindelijk van je nieuw interieur zult kunnen genieten.

Uitvoeringsfase

We stropen de mouwen op – behalve als het winter is natuurlijk – en beginnen met je verbouwing! Onze arbeiders voeren het ontwerpplan tot in de puntjes uit, onze werfleiders zien er op toe dat diezelfde puntjes er perfect uitzien. Je krijgt geregeld updates over de stand van zaken – of kom zelf eens kijken tijdens de werken! – en je hebt steeds een vast aanspreekpunt zodat je altijd ergens terechtkunt als je vragen hebt.

Oplevering

D-day is aangebroken, je nieuwe interieur is klaar! Maar daarmee is het werk nog niet gedaan: tijdens de oplevering krijg je – naast een kleine attentie – nog een evaluatieformulier waarop je kan aanduiden hoe je de aanneming hebt beleeft. Kwestie dat we nóg efficiënter kunnen werken naar de toekomst toe.

Een eventuele verbouwing bespreken?

Laat dan iets weten! Stuur iets naar info@interieurkabinet.be, bel onze projectleider via 015 42 12 00 of vul onderstaand formulier in. Wij laten zo snel mogelijk iets weten!

Shopping Cart

  • No products in the cart.