Wacht niet met renoveren: leef nu in je droomhuisWacht niet met verbouwen tot de kinderen het huis uit zijn.

Stalen deur met melkglas

Is dit nu later? Heel wat mensen denken dat hun huidige leefsituatie het niet toelaat om een renovatie in te plannen, laat staan uit te voeren. De realisatie van hun droomhuis wordt uitgesteld, tot pakweg de kinderen uit het huis zijn. Maar begint het leven pas op dat moment? Maak je geen zorgen: schakel een betrouwbaar fullservice renovatieteam in en geniet nu al van je droomhuis.

Een renovatie ligt binnen handbereik

‘Die verouderde badkamer willen we eigenlijk nog aanpakken’.
‘De keuken heeft een opfrisbeurt nodig’.
‘Later maken we hier een luxueuze woonkamer van’.

Wees gerust: een renovatie hoeft niet leeftijdsgebonden te zijn. Je hoeft niet te wachten en dan met spijt terug te kijken: kom vandaag in actie! De woning waar jij van droomt, ligt helemaal binnen handbereik.

Hoe kunnen we je helpen?

Een vraag voor ons ontwerp- of verbouwteam? Laat hen gerust iets weten.

De must-haves voor een zorgeloze totaalrenovatie

We horen je al denken: “Hoe realiseer ik een verbouwing in de drukte van het leven op dit moment?” Maak je geen zorgen, je hoeft zelf niet alle tijd en kennis zelf te investeren. Op deze manier slaap jij op twee oren en is je droomhuis voor nu én later zeer dichtbij!

Vermijd pleisters op de wonde. Tussentijdse oplossingen zijn vaak tijdelijk en halfslachtig. Veel te korte, vluchtige trends zorgen voor spijt achteraf. Het is jouw huis, niet dat van die overhippe buurman.

Het bestaat echt: een kwalitatieve en flexibele woonflow die nog jaren kan meegroeien in functie van je gezinssituatie en je manier van leven. Het is niet toevallig één van de sterke punten van InterieurKabinet. Begin maar te dromen over hoe je wil wonen, nu en later.

Kies voor een fullserviceoplossing, waarbij ontwerp- en technisch team samenwerken vanaf dag één. Zij dokteren een masterplan uit, zodat de indeling van je huis helemaal futureproof wordt. Aansluitingen, extra muren, extra ramen: jij de dromen, zij het technisch vooruitziend oog.

Een extra troef van maatwerk en custom meubilair? Je kan hier op een slimme en flexibele manier woonfuncties in herbergen. Denk maar aan verborgen bergruimtes en verstopte aansluitingen.

Renoveer nu!

Je leest het: een onpraktisch huis is verleden tijd. Realiseer nu je droomwoning en benut het potentieel in je ruimtes. Door deze comfortboost kan je vandaag genieten mét je kinderen, en later verder genieten wanneer ze het huis uit zijn.

Doe beroep op een betrouwbare partner! InterieurKabinet helpt je graag verder met de zoektocht naar een totaaloplossing voor je renovatiewerken. Contacteer ons vrijblijvend en ontdek hoe vlot een verbouwing kan lopen.

Ontdekken hoe je jouw woonwensen realiseert zonder stress en gedoe?

Schrijf je in voor ons webinar!