fbpx

mooie bed & breakfast in hartje Mechelen

Mechelen · Margaretha's Room

Lees hier meer over dit project

Een centraal gelegen plek in hartje Mechelen met een prachtig uitzicht, er zijn slechtere plekken om een Bed & Breakfast te openen. De mensen achter Margaretha’s Room dachten gelukkig hetzelfde. Ze schakelen ons in voor het ontwerp en de uitvoering van dit mooie project. Als aannemer in Mechelen hebben we namelijk de absolute knowhow om dit vlekkeloos uit te voeren. De beperkte oppervlakte van de ruimte vormde absoluut geen probleem voor ons verbouwteam: zowel kleine als grote opdrachten kunnen we met gemak aan.

Net zoals ons stappenplan voeren we deze verbouwing uit in drie stappen. Eerst werd een concept geschetst door onze interieurarchitect. Op basis daarvan werkten we de materialen uit en de technische tekeningen die we nodig hadden om het om te zetten in werkelijkheid. Een houten structuur waarin een bed vervat zit én een badkamer aan de andere kant vormde de basis voor het ontwerp. Waarna we als aannemer in Mechelen voor alle technieken zorgden.

Het resultaat? Een uitnodigende, gezellige ruimte waar iedere logeergast over alle comfort en technieken beschikt. Een andere ruimte vervulde de andere B in B&B en doet dienst als ontbijtruimte. Kwestie dat je de mooie markten, straten en musea in Mechelen met een goedgevulde maag kan verkennen.