fbpx

fraaie verbouwing voor deze Mechelse kantoorruimte

Mechelen · Becoming (content agency)

Lees hier meer over dit project

Onze vrienden van Becoming waren al een tijdje op zoek naar een nieuw pand om de kantoorruimte voor hun content agency in onder te brengen. Aangezien de meeste medewerkers van de regio Mechelen waren, viel hun oog op een mooi project aan de Winketkaai. Het pand zou eerst verbouwd worden tot massagesalon, maar die plannen vielen – gelukkig – in het water van diezelfde Winketkaai.

Het casco pand was niet veel meer dan een ruwbouw: ramen waren er, een vloer niet. Voor het ontwerp en de verbouwing werd bij Interieurkabinet aangeklopt. Eigenaar Sam had een Urban Jungle-setting in het hoofd met veel aandacht voor beton, hout en planten. Onze ontwerpers schetsten een puike kantoorruimte uit in de interessante L-vorm en dat eerste ontwerp zat al meteen goed. Door met open modules te werken werden al te saaie eilanden geëlimineerd, en bij een uitbreiding van het kantoor zou er zo op de bestaande modules kunnen worden verder gebouwd.

Na een plaatsbezoek waarbij materialen werden gekozen nam ons aannemingsteam de opdracht over en voerden ze het project tot in de puntjes uit. Het resultaat? Een fraaie werkplek voor de creatieve geesten van Becoming!

Het feit dat Interieurkabinet alles in huis heeft, van idee tot realisatie, is een absolute troef. Een extra pluim voor de ontwerpers, want zij hebben het inzicht en weten wat de mogelijkheden zijn. Ik ben nog het meeste fan van het persoonlijke aspect, er wordt echt tijd gemaakt voor de klant!

Sam
project Becoming