Volg hier de Online info-sessie ‘Het Geheim Van Een Verbouwing Zonder Stress En Teleurstelling’

Drie tips voor een renovatie zonder kopzorgen

Totaalrenovatie villa putte Interieurkabinet

Vraag je jezelf soms af hoe je een huis renoveert zonder kleerscheuren? Of het mogelijk is om een renovatie te voltooien zonder conflicten met aannemers en interieurontwerpers? Wees gerust: een verbouwing zonder kopzorgen bestaat echt. Met deze tips voor een feelgood-renovatie ben je op de juiste weg!

Een geslaagde verbouwing: kwestie van puur geluk?

Je denkt aan een badkamerrenovatie of wordt het wellicht een groter project? Dan herken je vast de volgende reacties uit je omgeving. Voor de ene persoon was de renovatie een geweldige ervaring met een succesvol resultaat: hij of zij zou het meteen opnieuw doen.

De andere hield er naast slapeloze nachten misschien ook wel een financiële kater aan over. “Jij liever dan ik!”, hoor je ze zeggen. Volgt iedereen het advies van deze laatste groep, dan zou niemand nog renoveren. Hangt een geslaagde verbouwing dan echt af van puur geluk?

Drie kenmerken van een feelgood-renovatie

Puur geluk is het absoluut niet! Renovatiewerken berusten vooral op gekwalificeerde en gedreven vakmannen, dat is evident. Maar de zoektocht naar zo’n vakman lijkt op die van een speld in een hooiberg. Zoveel keuze, zoveel gedoe. En hoe ben je zeker van zijn of haar kwaliteiten? Daarom lijsten we voor jou drie gouden kenmerken van een renovatie zonder kopzorgen op:

Ga voor een totaaloplossing voor je renovatie, die bovendien de nodige garanties op papier heeft. Zo blijft alles binnen de voorziene planning en financiële afspraken.

  • Werk met een vakman die de meerwaarde inziet van het ontwerp; iemand die de ‘finishing touch’ voor zich ziet, in plaats van een aannemer die loopje neemt met de plannen. De details maken het af!
  • Beperk ongemakken tijdens de werken door duidelijke afspraken. Hoe houdt de aannemer rekening met het feit dat je in de woning blijft tijdens de renovatie? Goed begonnen is half gewonnen! Eénmaal je vertrekt vanuit deze drie tips, kom je automatisch tot vakmannen die je gemoedsrust bieden. Uiteindelijk is het dan gewoon een kwestie van knopen doorhakken. Je droomhuis komt plots een hele stap dichterbij!

InterieurKabinet helpt je graag verder met de zoektocht naar een totaaloplossing voor je renovatiewerken.

Contacteer ons vrijblijvend en ontdek hoe vlot een verbouwing kan lopen.

Ontzorging staat bij ons hoog in het vaandel.

Ontzorging staat bij ons hoog in het vaandel. Wij geloven erin dat een verbouwing zonder stress en gedoe mogelijk is en doen er dan ook alles aan om ervoor te zorgen dat een renovatie zo soepel mogelijk verloopt. In dit blog hebben we de zes belangrijkste punten waarmee wij verbouwen zonder stress mogelijk maken op een rijtje gezet, maar we doen dit op nog veel manieren! Wil je daar meer over te weten komen? Download dan nu ons gratis e-book ‘De 5 Sleutels Voor Een Stijlvolle Woningrenovatie’.

Gerelateerde artikelen