Volg hier de Online info-sessie ‘Het Geheim Van Een Verbouwing Zonder Stress En Teleurstelling’

Met een masterplan naar je droomhuis

Dokterspraktijk-schets

Vaak onderschatten huiseigenaren de impact van hun woonwensen. Een verbouwing lijkt soms op een makkelijke ingreep, maar een huis valt nooit te vrijwaren van verborgen gebreken, vooral bij oudere woningen. Via een overkoepelend masterplan zie je niets over het hoofd en kan je op beide oren rusten.

Slijtage vastpakken

Focus niet (enkel) op het esthetische, maar kijk ook naar de technische kant van de (ver)bouwwerken. Laat je technische bouwpartner een grondige analyse doen van alle nutsvoorzieningen en zorg ook voor een controle van opstijgend vocht, barsten in de muren en tochtgaten. Dit alles past om de juiste keuzes te maken voor je masterplan.

Faseer enkel binnenin een masterplan

We zien veel verbouwers kamer per kamer aanpakken; op zich heel logisch en niets mis mee. Zolang elke stap beschreven staan in een groter geheel vormt er zich nooit een probleem. Met een betrouwbaar masterplan voorzie je namelijk waar bepaalde technieken moeten komen en of ze al dan niet vernieuwd moeten worden. Zo kom je nooit in de problemen bij pas verbouwde ruimtes!

Bewuste investeringen

Vermijd ad-hocoplossingen te allen tijde: het biedt enkel garantie op verloren investeringen. Vaak haal je daardoor de timing door elkaar, wat een enorme impact heeft op je masterplan. Alles in de juiste volgorde: zo hoort het!

Verder helpt een masterplan uiteraard ook om je woonplannen te concretiseren. Via een duidelijk overzicht van de gefaseerde verbouwingen, kan je veel beter inschatten of je er kan blijven wonen tijdens de werken. En uiteraard biedt InterieurKabinet de beste expertise om deze bouwwerken in goede banen te leiden!

Ben je benieuwd welke rol InterieurKabinet hierin kan spelen voor jou en jouw project? Plan dan een vrijblijvend adviesgesprek in met onze VerbouwCoach.

Gerelateerde artikelen