Zolder

De tijd dat we de zolder volstouwden met al onze prularia ligt eindelijk achter ons: deze bovenkamers zijn een volwaardig onderdeel van het huis en worden tegenwoordig gebruikt voor speelkamers, bureaus en slaapkamers. Ook jouw zolder renoveren we met plezier, zelfs als je hele dak vernieuwd moet worden of je een heel nieuwe verdieping op je huis wilt zetten.

Je zolder renoveren en uitbreiden levert nuttig bouwvolume op en is daardoor een meerwaarde voor je woning. De mogelijkheden zijn schier eindeloos: Eindelijk die master bedroom voor de ouders? Of een uitgebreide speelruimte voor de kids? Ook hiervoor zorgen we voor mooie esthetische en bouwtechnische oplossingen met aandacht voor isolatie en genoeg lichtinval. Meer weten? Bekijk hoe we in drie stappen jouw zolderrenovatie in orde brengen.

Hoe kunnen we je helpen?

Een vraag voor ons ontwerp- of verbouwteam? Laat hen gerust iets weten.

Dankzij gesprekken met Heidi werden we overtuigd van de meerwaarde van een totaalbegeleiding. De ontwerpers zorgden dan weer voor heel wat inspiratie over wat je met een kleine ruimte kan aanvangen!

Herwig
Eigenaar project V
Aan het nadenken om je zolder te renoveren?

Verbouwkriebels? Geef ons een seintje en ons ontwerpteam neemt contact met je op voor een vrijblijvende afspraak.