fbpx

Waarom zij voor Interieurkabinet kozen…

Naast kwaliteitsvolle renovaties, is de ontzorging, één duidelijk aanspreekpunt, de goede opvolging en een realistisch kostenplaatje redenen waarom onze klanten voor Interieurkabinet kiezen. Omdat tevreden klanten de beste ambassadeurs zijn, delen we graag enkele hun reacties, ervaringen en getuigenissen van onze klanten.

Renovatie bad- en slaapkamer – Mathias & Olivia, Mechelen

Dankzij Interieurkabinet halen we maximaal het potentieel uit onze woning. Afgestemd op onze wensen en noden en tot in de details perfect afgewerkt.

Mathias en Olivia nemen je graag mee doorheen hun nieuwe bovenverdieping die dankzij InterieurKabinet in het licht baadt!

Totaalrenovatie – Sofie & David, Londerzeel

Voor ons was het belangrijk om in zee te gaan met 1 partner. Eén aanspreekpunt, één verantwoordelijke, volledige ontzorging. Bij Interieurkabinet voelden we meteen het vertrouwen: we waren geen zoveelste nummertje maar een klant om samen mee aan de slag te gaan.

Met nieuwe ramen en veel licht stroomt de energie als het ware door de woning van Sofie en David.

Het geheim van een vlotte verbouwing die binnen de kosten- en tijdsplanning blijft.

Hoe kan het dat sommige huiseigenaars moeiteloos van hun woning een droomhuis kunnen maken, zonder dat ze vervelende discussies hoefden te voeren met aannemers en interieurontwerpers? Of zonder dat ze maanden kampeerden in hun eigen huis tijdens de werken?

Terwijl de meeste mensen niet eens aan een verbouwing beginnen omdat het te veel tijd vraagt en het hen niet uitkomt, en ze niet weten welke verbouwpartner het meest geschikt is.