fbpx

Smaakvolle verbouwing voor Gault&Millau-restaurant

Mechelen · Lam'eau
lameau-verbouwing-restaurant-foto-9

Hoogstaande keuken, letterlijk…

Schuimde je de afgelopen jaren de vele markten van de Mechelse binnenstad af? Dan ontdekte je misschien wel het restaurant Lam’eau op de Lamot-site. Of misschien ook niet? Want het oorspronkelijke restaurant aan de Haverwerf lag vroeger op een lager niveau. Passanten keken dus nogal snel over de zaak: dit sterrenrestaurant viel simpelweg niet genoeg op. De uitbater zag dat zijn zaak amper beleving had met het omringend plein, waardoor hij beroep deed op Interieurkabinet. Ons aannemingsteam schakelde met deze totaalrenovatie letterlijk een niveau hoger!

We trokken bij deze totaalrenovatie het niveau van dit restaurant letterlijk omhoog. Hierdoor kan je nu van buitenaf zien dat het vernieuwde Lam’eau heel wat ruimer is, maar ook erg toegankelijk. Het restaurant voorzagen we van de laatste technieken, wat de vlotte doorgang in en rondom de keuken verzekerde. Door te werken aan de akoestiek van het pand opwaardeerden we de totaalbeleving voor de klanten.

Kort na de heropening van het restaurant kreeg het dan ook een fraaie aanbeveling in de Gault&Millau-gids. Door het restaurant letterlijk omhoog te tillen ontstond er ook snel een intensere beleving met het terras, waardoor het nog leuker is om er te vertoeven. Een totaalrenovatie die op zijn minst in de smaak viel!

Totaal renovatie restaurant Mechelen Interieurkabinet
Totaal renovatie restaurant Mechelen Interieurkabinet
Totaalrenovatie restaurant Mechelen Interieurkabinet
Totaal renovatie restaurant Mechelen Interieurkabinet